Bliv ansat som grundforløbselev med løn

Søg ansættelse som grundforløbselev med løn (GF2 elev) med start den 1. september 2022 med skolegang i Grenå, Randers eller Århus.

Vi søger grundforløbselever under og over 25 år til ansættelse på løn

Syddjurs Kommune søger grundforløbselever under og over 25 år til ansættelse på løn og med skolegang i Randers eller Århus. Uddannelsen starter d. 1. september 2022 og alle der læser til sosu-assistent eller sosuhjælper får tilbudt løn under hele uddannelsen.

Vi har brug for dig, som drømmer om at være den, der kan gøre en forskel for mennesker, og som har en professionel tilgang til faget, ambitioner, talent, power og empati, og som vil bruge det du har lært aktivt i samarbejde med vores borgere. Dine evner og lyst til at samarbejde vil blive bragt i spil hver dag, og vi garanterer både personlig og faglig udvikling, for det kræver kompetencer at yde omsorg.

Der er løbende optag i Syddjurs Kommune.

Når du skal søge om optagelse

Susanne Pallesen Larsen

Uddannelseskoordinator